Skip to main content

8 Ramadhan..Alhamdulillah

Assalamualaikum wbt.

sudah masuk minggu ke 4 saya masuk pejabat untuk tujuan praktikal? praktikal sgt2 best..betul best memang tidak dapat disangkalkan lagi..sepa praktikal ala ala sy sekarang ni yang mana dapat update blog ni itu ini semua..mesti dorang faham. kih kih kih( bosan kayo)....apa-apa pun best bha~~~~ tpi ada benda yang kurang best disini iaitu mini kajian yang wajib budak praktikal buat, dia ala2  tesis punya format, mau cakap sng tu..mmg sng klu terer...

Alhamdulillah sudah sampai 8 Ramadhan, sy full :P Ramadhan 2013 sgt sgt bermakna dan hanya saya dia & DIA jak yang mengetahui makna tersebut.. xda sabar rasanya habis ni semua, habis praktikal, mini kajian, pembentangan akhir, hantar full report dan InshaALLAH Konvo ke 15 sy akan hadir ke UMS kalau xda aral melintang masa tu...amin amin amin amin. walaupun~~ harap2 ada rezeki cepatkan....




Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …