Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

8 Ramadhan..Alhamdulillah

Assalamualaikum wbt.

sudah masuk minggu ke 4 saya masuk pejabat untuk tujuan praktikal? praktikal sgt2 best..betul best memang tidak dapat disangkalkan lagi..sepa praktikal ala ala sy sekarang ni yang mana dapat update blog ni itu ini semua..mesti dorang faham. kih kih kih( bosan kayo)....apa-apa pun best bha~~~~ tpi ada benda yang kurang best disini iaitu mini kajian yang wajib budak praktikal buat, dia ala2  tesis punya format, mau cakap sng tu..mmg sng klu terer...

Alhamdulillah sudah sampai 8 Ramadhan, sy full :P Ramadhan 2013 sgt sgt bermakna dan hanya saya dia & DIA jak yang mengetahui makna tersebut.. xda sabar rasanya habis ni semua, habis praktikal, mini kajian, pembentangan akhir, hantar full report dan InshaALLAH Konvo ke 15 sy akan hadir ke UMS kalau xda aral melintang masa tu...amin amin amin amin. walaupun~~ harap2 ada rezeki cepatkan....




sekian lama tidak update blog sendiri...

Assalamualaikum wbt...
Sekian lama tidak update blog kesayangan ni..rasanya blog ni sudah berusia kira dari tahun 2008 ( tingkatan 6 rendah) sampailah sekarang tahun 2013 (5tahun).. cuma tahun 2008 tu sy tau register blogger seja.. kadang-kadang seja update.. :P itupun kalau rasa xda benda mau dibuat baru mau update... dalam blog sy guna bahasa sabah melayu...cuma ingin jadi diri sendiri di blog sendiri.. mau taip/tulis slang semenanjung tu boleh jak sy tiru..haha.. mau taip/tulis full dalam bahasa English jadi oh my english pula sekurang-kurangnya try test coba lah... "mmglah ada orang bersikap prejudis dengan blog ni, tapi sy rasa bukan dunia kalau xda wujud begitu begini" haii apa2 jaklah.
pejam celik pejam celik, berpraktikal sudah..tiba masa kami mempraktikkan apa yang kami belajar selama beberapa tahun.. smua yang kami belajar dikumpulkan dalam 1...