Skip to main content

Hensem!

Assalamualaikum

1.25 am oredi!! hari ni hari yang best sebab apa, dapat tgk ungu band perform di 1B..Pasha ungu tu hensem x kira dalam tv atau real..tapi yang penting c once lagi comel...dapat pass percuma dari Era... Erasayangsabah punya konsert tadi, nda jua banyak artis klangit, t-street, ungu..itu ja..tapi yang nda bestnya banyak yang kurang mnyenangkan apa lagi bila ada orang sasau tunjuk logo2 kurang enak dipandang..

part paling disukai, bila orang tu emm lelaki itu naik atas bahu kawan dia sambil kibar2 baju n bendera yang tiada kaitan dengan konsert tu(lambang kejahatan)..tiba2 lelaki yang berdiri sebelah sy cari tin minuman dan terus baling kaw2 kena tu lelaki kin panas.. punya puas hati..*baru dia tau kenapa tin jak, paling ngam guna bata ngam2 kena kepala lagi bagus....sudah tu, pendatang2 tanpa izin melanggar2 orang dan bawa satu kampung p konsert..

suka pula sy cerita pasal konsert kan, padahal budak masih belajar.. tidak lama lagi final exam. Pra pendaftaran untuk sem depan sdh juga dibuat, sem depan amik subjek kaunseling..fuhh harap2 ok jak semua kan...x sabar habis semua.. penattt...tapi enjoyyyy.. esok balik Ranau, ada orang sukarelawan mau ambil kan.. jadi balik lah free lagi kan.. bosan!
amik gambar selepas tgk konsert..BFF




Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …