Skip to main content

bersiar-siar :D

Salam....

saja jak update belog..sebelum masa menghantar assignment sudah tiba kan, jadi jalan-jalan.. sebenarnya sudah rancang time semester 2 lagi, tapi keadaan tidak membenarkan....kalau saya tidak kisahlah, Ranau adalah tempat saya dilahirkan, so bila-bila boleh jalan, tapi memandangkan sahabat tercinta saya sangat-sangat mahu melawat tempat saya, so..ok...best oo bjalan-jalan dengan kawan...sekepalakan jadi no problem jalan bersama, lagipun guna kos rendah jalan-jalan.. kalau mahal, sorry lah....bila lagi mau bersama-sama kan, kejap nanti habis study, tiada masa sudah bersama-sama sahabat, sebab mungkin sudah busy dengan hidup sendiri....ini pun kami satu program senang sikit sentiasa bersama-sama......
























Sungguh Menawan HAti ..


Good Night :)

Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …