Skip to main content

Facebook & Privasi

Album profile picture adalah sangat privasi...dan saya amat gumbira...suatu hari, kira bFF lah kunun...

Dia : Salam, sudah jumpa FB baru ko...* dia online guna hp
Saya : Silakan Add aa...wajib!
Dia : ok ok, apsal nda kc jadi profile picture yang hitam putih tu?
Saya : eh mana pla gambar saya macam tu  *perasaan sejak dulu album sudah diprivasikan "only me" "custom" terutamanya profile picture
Dia : ada bha, yang dalam album Profile picture tu....sudah juga sy download, mau bukti ?
Saya : ehehe..yalah

kantoi.....lalala....jadi selama ni teda guna saya memprivasikan album dalam facebook itu...mungkin boleh akses dalam hp kali kan, x tau hp jenama pa..dia guna hack kh cheat kah apakah..tetap tidak diketahui dan saya malas menyibukkan diri tanya benda tu...Tapi alhamdulillah xda gambar yang private sangat, yang sedang-sedang saja :D


p/s : sedang download video untuk karaoke, haha jimat kos...x pyh beli cd...download-convert-masuk pendrive-cucuk d dvd player...menyanyi sampai pengsan :D bla bla bla

Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …