Skip to main content

Alahamdulillah ....lega sangat sangat

Salam..

Selamat hari Jumaat :) yeah..hari keluarnya result bagi pelajar macam saya..budak eu em es
Semalam..saya bad mud, bukan apa sebab berdebar bedar pasal result bagi semester 1 sesi 2011/2012 punya result...
sumber dari group Sekolah Psikologi dan Kerja Sosial.


sepa tidak heart attack kan, sebab mulanya result kuar 18 atau 19 hb ni, n group Mpp tiada pun bisaing pasal ni, prihatinnya sekolah saya :)
mulanya tidak menjangkakan yang terbaik dari exam sem lalu, target 'asal tidak repeat' tu memang target setiap sem..kalau dapat lebih dari tu, jadi bonuslah bagi saya..semua subjek membunuh sem lalu, alahamdulillah melebihi jangkaan. terutamanya kertas statistic sosial dan kemahiran menemuduga, sebab sudah bersedia dari segi mental mahu repeat subjek tu tapi alhamdulillah Allah swt kabulkan doa saya supaya dapat lepas kertas tu..segala kebimbangan selama cuti ni, berbalas balik...segala usaha tidak tidur sepanjang malam, berjalan kaki dari luar gate sampai sekolah, buat kajian lapangan ..Alhamdulillah terbayar walaupun tidak sehebat budak pandai punya result..ahaha...

dan sy pasti kawan-kawan disayangi @ housemate dapat result yang baik malah lebih baik dari saya...aminnn :) 


salam.

Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …