Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

Pening..

Salam,
seharian teda kelas, pening makan, online, tidur jak kerja...esok kelas sampai petang, sungguh best minggu pertama ada kelas :P...adakah patut tutorial 2 jam...huha rajinnya saya mengeluh..baik untuk kesihatan...tadi cek takwim, bukan sebab semester ni, tapi sebab cari bila cuti akan menjelma...bulan april midsem, lebih kurang sebulan lagi ada..bikin sakit hati pula tau..lambat cuti :P ketara ni tiada semangat sebagai seorang mahasiswi..sudahlah jadual penuh..rancang mau balik setiap minggu hancur berderai-derai.....tidakkkk...

subjek sem ni
-pengantar psikologi eksperimen
-konflik dan resolosi konflik
-psikologi fisiologi
-analisis data
-kaedah, teknik intervensi
-english for occupational purpose
-asas pembudayaan keusahawanan

ada tujuh, tambah 5 kelas tutorial, tugasan? ...tidakkah akan mengundang stress? ? huh...dapat lg kh berfuy0-fuy0 seperti dahulu...kalau dapat saya bersyukur..kalu tidak tolong ingatkan aku!

trylah masa memandu :P sleep safe kan...
Selamat Malammmmm...tata

Cute Warning..!

share dari page ntah mana...

awas lelaki d luar sana..haha

psychologist.

salam..

Siapa minat hendak jadi psikologis? di Sabah ada sekolah psikologi, siapa mau jadi psikologis sejati silakan memohon di UPU...=.=, mempromote :P

betul3
last2 SPSS.

=.=

Salam..
hari ni sampai di rumah sewa, dari Ranau..ooo tidak baru berapa jam tingglkan rumah...rasa sebak ja ni dada tau...kesan 1 bulan sama-sama family bagi kesan sangat-sangat, apa lagi meninggalkan rumah dalam keadaan family yang kurang ok..rasa macam mau sendiri perhati dorang, rasa macam nda nda mau kc tinggal..serius, bukan macam cuti-cuti yang lain..sedangkan cuti 4 bulan hari tu, perasaan sy kc tinggal rumah jauh berbeza dari sekarang....bukan sebab mau dirumah terus, saya sedar saya ada tanggungjawab di sini...rasa susah mau simpan sendiri..tapi apa boleh buat kan...
Sem baru, subjek baru, n pengalaman baru...penat mau fikir..belum berlambak assignment sudah mengeluhkan.. pesan mama n bapa sebelum berangkat p sini sama dari dulu sampai sekarang..yah insyaALLAH akan masuk p hati ma ingatan...
situasi 1:
tadi masa naik teksi...dengar perbualan pakcik teksi.. penumpang 1 : dulu ko bawa teksi jg meh pakcik teksi : tidak sia bawa orang-orang kaya penumpang 1: oo pakcik teksi: sia hairan o …

Alahamdulillah ....lega sangat sangat

Salam..

Selamat hari Jumaat :) yeah..hari keluarnya result bagi pelajar macam saya..budak eu em es
Semalam..saya bad mud, bukan apa sebab berdebar bedar pasal result bagi semester 1 sesi 2011/2012 punya result...
sumber dari group Sekolah Psikologi dan Kerja Sosial.

sepa tidak heart attack kan, sebab mulanya result kuar 18 atau 19 hb ni, n group Mpp tiada pun bisaing pasal ni, prihatinnya sekolah saya :) mulanya tidak menjangkakan yang terbaik dari exam sem lalu, target 'asal tidak repeat' tu memang target setiap sem..kalau dapat lebih dari tu, jadi bonuslah bagi saya..semua subjek membunuh sem lalu, alahamdulillah melebihi jangkaan. terutamanya kertas statistic sosial dan kemahiran menemuduga, sebab sudah bersedia dari segi mental mahu repeat subjek tu tapi alhamdulillah Allah swt kabulkan doa saya supaya dapat lepas kertas tu..segala kebimbangan selama cuti ni, berbalas balik...segala usaha tidak tidur sepanjang malam, berjalan kaki dari luar gate sampai sekolah, buat kajian lap…

;D

Selamat Malam

Tiada idea mau update belog.................huhaaa.......hishh saja ja....

13/02/2012...bantai lagu dari Kotak Band 'Selalu cinta'..weh banyak juga sebenarnya lagu dalam karaoke list, tapiii lagu selalu cinta tu, bantai habis-habisan...sebab macam best....


Bagaimana bisa aku tak ada di setiapmu melihat sementara ku ada bagaimana bisa kamu lupakan yang tak mungkin dilupakan aku selalu cinta, selalu cinta
Kamu hilang, aku menghilang semua hilang yang tak kukira jangan tanya lagi, tanya mengapa
Bagaimana bisa aku tak ada di setiapmu melihat sementara ku ada bagaimana bisa kamu lupakan yang tak mungkin dilupakan aku selalu cinta tapi kamu tidak tapi kamu tidak, tapi kamu tidak
Bagaimana bisa aku tak ada di setiapmu melihat sementara ku ada, aku selalu ada bagaimana bisa kamu lupakan yang tak mungkin dilupakan aku selalu cinta tapi kamu tidak tapi kamu tidak, tapi kamu tidak
berkaraoke d rumah dulu dan sekarang lain..kalau dulu guna disc yang ditetapkan, bapa asyik beli vcd karaoke bro…

memes...haha

haha...tajuk men hentam....ok hasil tangan sendiri...kurang seni..


sia hentam-hentam seja buat...ilham dari page SABAHAN TROLL... mau try buat p page ni  http://ragemaker.net/
selamat mencoba...

Laju-Laju

taip entri laju-laju, tenet sangat laju dan......masa berlalu sangat laju! minggu depan sudah balik UMS... Sungguh laju keadaan, semakin meningkat umur, semakin laju nya masa itu......

MALAS...

selamat ptg...


* Karaoke sendiri-sendiri *forever alone...haha

suatu malam

tiba-tiba datang sms yang berbunyi .... " awak, kenapa tak sambut " ...perghh..sepa juga org semenanjung msg ni...., saya membiarkan orang tu hantar-hantar msg...salah no kali malas mau layan...tiba-tiba hantar lagi msg " awak, saya kcewa awak buat macam ni"...haha...
telefon bejuta kali pun nda dapat sebab sim celcom saya berada dalam broadband, bila org tefon bunyi "tut...tut...tutt~~~~" memang ada tapi.......saya tidak tahu sy kena tfn dan saya tidak akan dpt sambut..hoho..SMS dapatlah..bersms dalam laptop..! ..so kena minta maaf lah sesiapa yang berkenaan, kalau ada tefon dan sy tidak terlayan, saya minta maaf..apa-apa benda penting pesanan text ringkas masih ada. 
selamat petang!
p/s : jgn hidup diatas tingkahlaku orang lain.
tata :)

Facebook & Privasi

Album profile picture adalah sangat privasi...dan saya amat gumbira...suatu hari, kira bFF lah kunun...

Dia : Salam, sudah jumpa FB baru ko...* dia online guna hp
Saya : Silakan Add aa...wajib!
Dia : ok ok, apsal nda kc jadi profile picture yang hitam putih tu?
Saya : eh mana pla gambar saya macam tu  *perasaan sejak dulu album sudah diprivasikan "only me" "custom" terutamanya profile picture
Dia : ada bha, yang dalam album Profile picture tu....sudah juga sy download, mau bukti ?
Saya : ehehe..yalah

kantoi.....lalala....jadi selama ni teda guna saya memprivasikan album dalam facebook itu...mungkin boleh akses dalam hp kali kan, x tau hp jenama pa..dia guna hack kh cheat kah apakah..tetap tidak diketahui dan saya malas menyibukkan diri tanya benda tu...Tapi alhamdulillah xda gambar yang private sangat, yang sedang-sedang saja :D

p/s : sedang download video untuk karaoke, haha jimat kos...x pyh beli cd...download-convert-masuk pendrive-cucuk d dvd player...menyanyi sa…

the salvatore brothers..*

salah teknik..

eh apsal x bergerak...haha salah teknik


hahaha..comel plak dorang ni.... Ian n paul aka damon n stefan..tiada kerja lain dan tiada muka lain mau diedit jadik cam ni...gila ma dorang dari S1, S2, S3...episod14...~~

mood : sadis, video drama vampire diaries terpadam...S2..sakit jiwaaaa!


tataaaaa

sayang dia juga

Assalamualaikum wbt...

Best tidur hari ini..sejuk...ketara bha kuat tidur, wah wah wah...

suka ayat di atas amik dari fb bookofquote

mood sekarang lagu dusun..sejak bila?? sejak saya rasa saya patut tahu..:P

salam Jumaat, alhamdulillah hari jumaat pula hari ini..terasa familiar pla sama ni tarikh hari ni sebab di almari time kecil kecil dulu ada bertulis no tarikh ni..yes dihari yang mulia ini, tiba-tiba dapat msg dari GF abg saya..."sudah ucap birthday sama abg kau?"...hehehe upsss,, sy ni adik jenis mcam mana ni..takkan itu pun x tauuuu...terus time tu, abg tefon..mentang-mentang  free...x free pun dy rajin tefon pun..kan? ..mula-mula dorang mama yang sibuk bercakap-cakap..tapi lepas tu amik peluang ucap birthday dan berborak sakan dengan dia....hahahah sumpah, ketawa jak kerja..then perkara paling saya suka..bila tanya.." kenapa ma x buat facebook?"..terus dia jawab " buat apa tu facebook, xda siok..".....hahaha....saya jawab " baguslah kalau begitu,…

................makan makan........................

Ditengah tengah malam...rasa macam mau makan aiskrim.....haishh...mau makan yang banyak punya..hohoho
mngidam pla..
disisi yang lain...

teringinn sangat...


haha, sebenarnya tengah lapar tahap gila vavi utan....makan tengah malam..boleh mengundang ke arah kegemukan,,,* ceh sejak bila kisah ni... nda taulah btl kah tidak dengar orang lain bilang....wlupun teda makanan mcam diatas tengahmalam macam ni...tapi kena makan juga..hehehe yang penting perut kenyang.....ok bai..makannn  p/s : melampaulah baha mau makan aiskrim waktu malam/ d ranau sejuk lagi...

malam...