Skip to main content

Bulat pErut...

yg sarung pink yang tidak distreka adalah saya..haha..eh rambut saya macam helmet sudah :D


terjumpa gambar lama. time ni umur abt 5 tahun.. bulat kan.. masa ni sudah kena mention " c ayyu pindik-pindik tagap ni kalau sudah besar".....ermm apa-apa jalah..tidak kisah pun.... yg penting alhamdulillah saya dipanjangkan umur sampai sekarang........


dan, sejak akhir-akhir ni,banyak sungguh yang komen " kenapa kau gemuk sudah?"..saya hanya jawab " hahahaha iya kh gemuk", dalam kalangan aunty-aunty kesayangan

my mama turut jadi pengomen " na kann ko besar sudah"?  bla bla bla bla.. sejak bila sy kecill....
cubalah komenkan " eh gemuk sudah jerawat ko "...nanti sy jawab.."sandi juga ko ni"...
wkwkwk haha

apa-apa pun cuti sem baru seja buka....cuti sem ni best..memang best..satuuuu ja perkara yang nda best...fulussss...teda duit, keluar pun susahh....susah mengaktifkan diri..kunun..tapi klu kena sponsor..sy no satu mau kuar...:D

ok bai


Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …