Skip to main content

bestnya cuti 1

salam 

dan salam jumaat kepada yan sudi melawat dan melihat blog ini..tiada paksaan ok :)

lagi hujan, suda dua hari hujan..keadaan Ranau sejuk sangat-sangat, kalau mau tidur mesti guna yang tebal-tebal punya...mandi pun bikin susah hati...perghh...time-time cuti macam ni pla hujan rajin turun, ambulance ikut berbunyi bunyi sekarang....

tengah online guna notebook 1 Malaysia milik adik saya punya, update belog sementara dorang semua jalan g solat jumaat....blackout! bila lah ada api balik.......home alone!
demam vampire diaries kembali dalam season 3, yalah mcm sebelum sebelum ni, dalam sem 2 tgk season 2, sem 3 tgk season 3, ngamlah cuti-cuti begini.....sanggup inda tidur, tapi kalau study, tidur tu mahal, esok-esok jawab exam, stress satu orang....tiba-tiba ingat result exam...matai!habis3...bimbang sudah.

bateri notebook ni pun tahap low sudah! 
nanti lagi saya sambung mengarut dalam blog......

dadaaa....


VD season 3!!  n da gang

WITH

niklaus



Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …