Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

bestnya cuti 1

salam 
dan salam jumaat kepada yan sudi melawat dan melihat blog ini..tiada paksaan ok :)
lagi hujan, suda dua hari hujan..keadaan Ranau sejuk sangat-sangat, kalau mau tidur mesti guna yang tebal-tebal punya...mandi pun bikin susah hati...perghh...time-time cuti macam ni pla hujan rajin turun, ambulance ikut berbunyi bunyi sekarang....
tengah online guna notebook 1 Malaysia milik adik saya punya, update belog sementara dorang semua jalan g solat jumaat....blackout! bila lah ada api balik.......home alone! demam vampire diaries kembali dalam season 3, yalah mcm sebelum sebelum ni, dalam sem 2 tgk season 2, sem 3 tgk season 3, ngamlah cuti-cuti begini.....sanggup inda tidur, tapi kalau study, tidur tu mahal, esok-esok jawab exam, stress satu orang....tiba-tiba ingat result exam...matai!habis3...bimbang sudah.
bateri notebook ni pun tahap low sudah!  nanti lagi saya sambung mengarut dalam blog......
dadaaa....

VD season 3!!  n da gang
WITH
niklaus


Bulat pErut...

yg sarung pink yang tidak distreka adalah saya..haha..eh rambut saya macam helmet sudah :D

terjumpa gambar lama. time ni umur abt 5 tahun.. bulat kan.. masa ni sudah kena mention " c ayyu pindik-pindik tagap ni kalau sudah besar".....ermm apa-apa jalah..tidak kisah pun.... yg penting alhamdulillah saya dipanjangkan umur sampai sekarang........

dan, sejak akhir-akhir ni,banyak sungguh yang komen " kenapa kau gemuk sudah?"..saya hanya jawab " hahahaha iya kh gemuk", dalam kalangan aunty-aunty kesayangan
my mama turut jadi pengomen " na kann ko besar sudah"?  bla bla bla bla.. sejak bila sy kecill.... cubalah komenkan " eh gemuk sudah jerawat ko "...nanti sy jawab.."sandi juga ko ni"... wkwkwk haha
apa-apa pun cuti sem baru seja buka....cuti sem ni best..memang best..satuuuu ja perkara yang nda best...fulussss...teda duit, keluar pun susahh....susah mengaktifkan diri..kunun..tapi klu kena sponsor..sy no satu mau kuar...:D
ok bai

HAPPINESS?

SEBAB! :

SAYA RASA BAGUS --------->

DAN




COOL








EH INI KIUT :)

Jadi?

Salam!!....
Kami Cuti Lagi!..Seminggu, minggu depan ada dua kertas lagi, jadi kami sudah merdeka bagi semester 3, alhamdulillah berjalan dengan lancar selama tiga hari berturut-turut menerima tekanan final exam..harap-harap assignment membantu kami untuk dapat markah lebih. mahal bha 40% dari assignment kan..jadi sempena cuti seminggu, saya bermarathon tengok movie terus..update belog pun sebab bosan menonton terus, tiada benda mau dibuat juga kan..online Fb pun, tiada benda yang mau dibuat, paling-paling pun tengok status friendlist seja.. tidak dinafikan kadang-kadang online fb ni best kadang-kadang membosankan.
Banyak-banyak movie, movie Lawak+Sedih ni movie Thailand....berkaca jugalah mata....sudah lama kali ni movie, baru sekarang saya tau kewujudan ni cerita ...sumpah, memang lain dari yang lain. Saya rasa sedih lagi cerita First Love dari ombak rindu. BAGI SAYA lah...sorry to say2x....:D

saya share gambar mereka, sebab mereka amat comel! Sedih part yang niii

ni pasal movie ni unik
he…

01/01/2012

Salam...
Selamat Tahun Baru! ( ikut kalendar bukan masihi ).. kurang penting juga perkara ni, tapi sudah jadi norma, tiada salah juga wish Selamat Tahun Baru!!..begitu juga dengan saya beria-ia hantar mesej dengan kawan-kawan ketika mata mau tertutup-tutup sudah tahan mengantuk..yang sempat tu sempatlah... ada juga tu dipost d laman muka buku...
selalu menjelang tahun baru perkara yang selalu terjadi....* bagi saya sendiri lah
* hehe mesti kalau beli sesuatu di kedai  kalendar tiba-tiba dorang bagi, paling pemes kalendar cina tu..siap dia bagi ada tahun kuda, naga, arnab dan lain-lain..nda mau kalah, kelandar cabut-cabut. ngam sama orang yang sentiasa menghitung hari detik demi detik  * Bunga Api mesti ada..tu benda nda dapat dipisahkan lagi dengan tahun baru. * persedian panggang-memanggang * kebanyakan orang tidur selepas jam 12 * masing-masing buat azam baru dan memperbaharui azam :) 
Azam?? ermmmmm ntahlah...........
apa-apapun, 2011 tahun yang baik bagi saya. bersyukur rasa hati dapat mel…