Skip to main content

tension!!

Salam..~~

rasa macam mau &$(%^$* jak bha!!!....tapi sabar~~~

tadi midterm crossculture psychology....kami lambat setenganh jam, baru masa menjawab sejam jak..haihhh geram ..masuk masuk dewan kuliah lec eh bukan tutor amik master kali sudah warning " setengah jam lagi kamu"......pa halll..kuliah sebenarkan 2 jam jak...mau balik awal lah tu..mentang2 lec bercuti deepavali d india..suka hati mau balik awal.....

banyak2 test, hari nilah paling paling dan paling buat org tension..lagi-lagi bila masuk dewan kuliah..org semua buat muka mcm..haihhhh mcm dorang nda pernah lambat....orang buat muka mcm x pernah nampak orang.....sekali tgk sudahlah..ni tgk sampai nda mnjawab soalan....ok bai


Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …