Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

Midterm! !

Salam

Hari ni midterm untuk "psikologi kanak-kanak" dan "statistik sosial"...yah..harap dapat buat dengan baik bukan macam midterm "psikologi silang budaya" tu T.T.....bz..bz..bz...*tapi sempat bfacebook n blogwalking :p

semua tentang no dan formula T.T
comelkan dorang..psikologi kanak-kanak...tertarik dengan water birth..
perkembangan kanak-kanak dari persenyawaan sampai habis tahap menjadi kanak-kanak..

....sungguh tidak sabar habis ni semua....Final exam pun kira kira sebulan lagi..harap2 semua ok..dari segi mental dan fizikal....!! dan tanpa memikirkan hal yang menyakitkan hati......



daa...

XD

nampak blur dan lowong title di atas..peduli pa lah..bosan d rumah trus...dorang pun bz2 jak slalu....tpi sy nda kekurangan kasih sayang tau!..

* dy cek cek surat medical check up tiap bulan..n tanya pa maksud " expected value"...lama terdiam dekat dy...trus tgk sy cakap nilai yang dijangka..dan terus berpaling sebab sudah bergenang ni air mata..sepa thn kan tgk mcm tu...klu lah~~~~ 

adik: bapa, mari trun kedai...mau beli minuman ma makanan untuk mau bawa besok di sekolah
bapa: minuman apa juga yang mw beli?
adik : apa-apa ja..
bapa: yang mcm mana?
adik : yang mcm mana ja..
bapa : em klu begitu sitaut ja lh..(penat sdh dy layan jadi dy main2)
adik: ehhh mulauuuuu

sy haha seja dgr...

jadi disebabkan dorang selalu bz..beli barang pun waktu malam..kedai pa yang buka.. milimewa jaklah sasaran klu waktu malam..hu ha...my bapa bawa sy sekali sebab adik kena suruh masak bawa lauk ayam masak kicap..tpi c mama penat...jadi adik yang lepasan upsr tu cemas..sebab nada benda yg dy mau b…

:D

Fina & Ayyu bgabung

:D
kami menguasai laluan sini:D
Pelancaran buku kami....baru kuar kilang..mc panas :D
Kasihmu Seteguh Kinabalu :)
cara menghambur mcm mau beli..last2..bye tudung
assignment 4 siap!!
Tunggu Encik Lec siap sarapan:)
tunggu bus waktu malam..cian:(
Budak LD dan Budak Ranau :) kolam@tasik ums..kah3
PDK tuaran :0

tersentuh...

kita yang mampu tiada alasan untuk tidak belajar.... hargai sesuatu sebelum kita hilang semuanya. berdoa ke arah keamanan mereka ...x rugi kita berdoa untuk dorang....:)

tersentuh tgk dorang semua...saudara seislam kita di sana....kita disini senang senang..tapi dorang di sana sedang berjuang...antara mati atau hidup....

tension!!

Salam..~~

rasa macam mau &$(%^$* jak bha!!!....tapi sabar~~~

tadi midterm crossculture psychology....kami lambat setenganh jam, baru masa menjawab sejam jak..haihhh geram ..masuk masuk dewan kuliah lec eh bukan tutor amik master kali sudah warning " setengah jam lagi kamu"......pa halll..kuliah sebenarkan 2 jam jak...mau balik awal lah tu..mentang2 lec bercuti deepavali d india..suka hati mau balik awal.....

banyak2 test, hari nilah paling paling dan paling buat org tension..lagi-lagi bila masuk dewan kuliah..org semua buat muka mcm..haihhhh mcm dorang nda pernah lambat....orang buat muka mcm x pernah nampak orang.....sekali tgk sudahlah..ni tgk sampai nda mnjawab soalan....ok bai


alhamdulillah tiada maut

Berita Harian Online | 200 nyaris maut kereta api rempuh lori tangki:

'via Blog this'
Gegaran akibat letupan kuat dirasai sekitar Petagas

KOTA KINABALU: Kira-kira 200 penumpang kebanyakannya kakitangan kerajaan nyaris maut apabila kereta api dinaiki mereka merempuh sebuah lori tangki bermuatan 27,000 liter petrol yang menyebabkan letupan kuat di lintasan kereta api haram berhampiran Kilometer 5, Jalan Kota Kinabalu-Putatan, Petagas, dekat sini, semalam. Letupan itu menyebabkan gegaran kuat di sekitar Petagas dengan asap tebal boleh dilihat dari jarak kira-kira lima kilometer (km), selain kesesakan lalu lintas yang teruk sepanjang kira-kira 10 km dari Jalan Kota Kinabalu-Putatan dan sebaliknya. Dalam kejadian kira-kira jam 5.30 petang itu, lapan penumpang kereta api cedera ringan manakala pemandu lori berkenaan tidak cedera.

Kereta api tiga gerabak itu dalam perjalanan dari Stesen Kereta Api Tanjung Aru, di sini membawa penumpang yang kebanyakannya kakitangan kerajaan yang baru pulan…