Skip to main content

sepuluhhh

Salam,

hello oktober...antara bulan yang mencabar...insyaAllah dapat tangani dengan okk..

Sebenarnya~~ susah hati sangat sangat, sebab rasa macam banyak masalah yang dihadapi dan akan sy hadapi kemudian hari...oleh itu kan baik kalau sy sentiasa berfikiran positif..sungguh xda baik keadaan susah hati..
susah hati sebab

kira kira 13 buah assigment perlu kena selesai...
6 presentation
....

pening pening....midterm n final..len kali jak mw fikir.....(padahal tunggu cuti raya haji) haha....

sory kawan-kawan yang chat or msg sy n xda dilayani dengan baik..

ok bai..mau buat assignment~~~

wsalam...

Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …