Skip to main content

Adik tuan rumah...thank u..

Dapat no tfn dari tuan rumah...rasa macam masalah sdh mau selesai..perghhhh...
hari tu bertukar hp dengan adik tersayang...terus baaaanyaak no hp yang hilang...time mau call tuan rumah sewa hari tu..hilang..jadi nda jadi ni mau call..terus tu try test cuba minta dengan abg agen rumah tu..tapi ndak pula dy membalas...haishh..dalm hati..berfikir fikir berabis ni mau dapat no hp tuan rumah....ok

cara satu : p tempat management ua ni..mintak no hp pemilik...

cara dua : berabis menghantui agen tu..minta no hp

cara tiga : cari facebook tuan rumah tu...

antara tiga tiga ni...sy pilih cara tiga...nah search d fb ...keluar nama orang lain..tapi nama bapa nya tu sama seja..try buka profile dy...perah otak ingat rupa tuan rumah..flashback habis habisan...nasib baik muncul jua muka tuan rumah di fikiran...nah try add tuan rumah n adiknya...tapi tgk wall fb tuan rumah tu..mcm last buka fb masa bulan 3...nahh lagi masalah...inisiatif lain..add adik nya yg mcm aktif jak online....alhamdulillah nasib badan,,,,trus2 d approve...yess.........terus chat n minta no tuan rumah...tinggal mau tefon lagi....haha
bingung kali adik dy..x palah..minta maaf sduah dy kakak ko..terpaksalah sy libatkan jua...


owh ya...tukar lagu blog..best kan, ermm curi curi curi hatiku cuma cuma cuma nun jauh selalu~~~~ lalalalala
terbiasa mendengarkan di rumah...my bapa salah seorang peminat band D'lloyd...biarlah kilauan emas punya~~..

selamat malam :)) okbai

Comments

Anonymous said…
ayat paling bkinn kangai

'ok bai'
ayyu said…
tei? hahaha..lek ko..jgn kangai
EB said…
Damn lagu ni nice gla.. Arrrggghhhh sasuka.. hehehe..
Sasuka ko skali la ah ayyu..hhehehe.. curi2 hatiku.. hahaha..
ayyu said…
EB naa dy penangan dllyd bha..hehe..bnyak lagi lagu dorang best bha

Popular posts from this blog

she is Ana Faraqien

hehe..betul kai tu sy punya tajuk...emm hentam sejalah kan....nah tujuan mo coret2 hari ini mw mmbalas persoalan yg tersebut, along sy jawab d blog sy aa.... :)))
ok 1, 2, 3 mulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-  *cemas*

1) Norfarhana Asyiqien
2)along, bolong, farhana, kak iqien(btl ka ni ejaan aa long??)
3) mamanya orang Bajau(semporna) bapanya Dusun( Himbaan)...sy ckp2 seja ni..hhihihi
4)ketinggian amat tinggilah.....time tingkatan satu, dylah yg paling tinggi....berat?? sy lupa suda ada bh tu dy cakap2..hihihi
5)yg penting cantik dan cerah..chinese look bha dy..
6)warna kegemaran dy..emmm teka jaklah...hitam, putih n merah...huhu kan...antaranya lah
7)haha..c along...ermm jgn cakaplah...tgk itu gambar2 dy....photographer...model lagi.....cita2nya yg lain sy nda tw...huhu
8)sy suka sal dy....kuat ketawa....bnyak....sy suka dy seadanya...:)
9)bnyak saya tahu pasal dy..hihihi bnyak jugalah....bnyak idea....jarang sama2..tapi cerita 6delta,walaupun setahun,sdh cukup untuk mw kenal dy siapa...:)) sy ba…

baguslah kalau begitu :)

assalamualaikum...
Agak lewat sekarang ni, alhamdulillah masih lagi bernafas...dapat khabar gembira pula bila bula buka facebook..iyalah, kawan selamat melahirkan anak...wah ibu muda :) sweet sgt2...x salah kan gembira di atas kegembiraan kawan sendiri....semoga dipermudah kan bagi beliau dan suaminya...aminn
Dan alhamdulillah juga bila buka Fb lama dapat event..dan dapat maklumat di university apartment 1 adanya bus ums :) wlupun x tau kesahihannya...tapi cukup menyenangkan hati..mulai sem depan kena blajar tinggal luar....berdiri di kaki sendiri: berdikari...sebab kami kena buang dari hostel free free..sebab banyak junior akan dibawa masuk ke u...naya jua kami..nasib baik banyak kawan kan...dan memandangkan sy nda sempat amik gambar...sy ambil inisiatif sendiri..iaitu..tadaaaa....
yeah..hasil dari google map...A- menunjukkan kawasan carian..

ahaa...comelnya tempat..sdh pegi hari tu :)
baru habis sahur dan subuh...kami melayari internet bersama ayahanda terchenta....dy mau tgk presiden Hu…

cepatnya line bb celcom..tiba - tiba jak

ngehhh....

assalamualaikum wbt, 
tiba tiba line celcom agak cepat pagi ni, bagus bagus, tapi mmg pun selalu pagi pagi line celcom mg cepat, tapi hari ni memang cepat semacam. Bosan nya hidup time cuti, tapi bila nda cuti, mengeluh jua, naa btllah ckp lec kesihatan mental sy, manusia nda pernah puas, sy nda pernah puas, jadi sy manusialah..hua hua hua..memang xda point sebenarnya mau update blog, tapi inilah benda yg sy fikir sekarang, ini jak...tiada benda lain~~ banyak benda sebenarnya yg dikesali, salah satu nda dapat hadir p majlis perkahwinan kakak c lala farhana, sebab nda ada kwn ni, nda maulah lowong lowong @bingung bingung seorang seorang...memang bosan bha..hehe...owh ya..sekarang marathon org mau kawin..tiap tiap hari ada, jadi sepa mau makan free..pigilah..siok bai tu~~
apa apa pun selamat menyambut Tadau Keamatan@ tadau tagazo do kaamatan..owh ya..ni benda selalu sy fikir..kadazan n dusun tu sama kh? sebab isi borang selalu, klu xda bangsa dusun, sy akan pilih kadazan,, abis …