Skip to main content

Adik tuan rumah...thank u..

Dapat no tfn dari tuan rumah...rasa macam masalah sdh mau selesai..perghhhh...
hari tu bertukar hp dengan adik tersayang...terus baaaanyaak no hp yang hilang...time mau call tuan rumah sewa hari tu..hilang..jadi nda jadi ni mau call..terus tu try test cuba minta dengan abg agen rumah tu..tapi ndak pula dy membalas...haishh..dalm hati..berfikir fikir berabis ni mau dapat no hp tuan rumah....ok

cara satu : p tempat management ua ni..mintak no hp pemilik...

cara dua : berabis menghantui agen tu..minta no hp

cara tiga : cari facebook tuan rumah tu...

antara tiga tiga ni...sy pilih cara tiga...nah search d fb ...keluar nama orang lain..tapi nama bapa nya tu sama seja..try buka profile dy...perah otak ingat rupa tuan rumah..flashback habis habisan...nasib baik muncul jua muka tuan rumah di fikiran...nah try add tuan rumah n adiknya...tapi tgk wall fb tuan rumah tu..mcm last buka fb masa bulan 3...nahh lagi masalah...inisiatif lain..add adik nya yg mcm aktif jak online....alhamdulillah nasib badan,,,,trus2 d approve...yess.........terus chat n minta no tuan rumah...tinggal mau tefon lagi....haha
bingung kali adik dy..x palah..minta maaf sduah dy kakak ko..terpaksalah sy libatkan jua...


owh ya...tukar lagu blog..best kan, ermm curi curi curi hatiku cuma cuma cuma nun jauh selalu~~~~ lalalalala
terbiasa mendengarkan di rumah...my bapa salah seorang peminat band D'lloyd...biarlah kilauan emas punya~~..

selamat malam :)) okbai

Comments

dydue A'eN said…
ayat paling bkinn kangai

'ok bai'
ayyu said…
tei? hahaha..lek ko..jgn kangai
EB said…
Damn lagu ni nice gla.. Arrrggghhhh sasuka.. hehehe..
Sasuka ko skali la ah ayyu..hhehehe.. curi2 hatiku.. hahaha..
ayyu said…
EB naa dy penangan dllyd bha..hehe..bnyak lagi lagu dorang best bha

Popular posts from this blog

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …

Jangan Berkiblatkan Barat!!

Assalamulaikum,,,,

hari ni 1 april 2011....hehe...dari kecil sy tau hari ni april fool,.....jadi sebagai muslim, walaupun kita sudah berkiblatkan barat(sesetengah perkara) yang dah sangat berkiblatkan barat...tu sy nda taulah..pandai2lah bawa diri anda....tapi apa2 pun SAY NO TO APRIL FOOL....

entry yang ringkas, sebab mau pg kelas..tata :))

Insan Bernama Kekasih...Merinduinya~~~

assalamualaikum wbt..
esok hari apa? mm semestinya hari lahir kekasih kita iaitu nabi Muhammad SAW.. baginda merupakan Nabi kita yang terakhir, sumbangan dia yang tidak terhingga sehingga islam sampai ke hari ini. Alhamdulillah.. kita masih bertahan ;)..
Sebagai islam, kita mesti tahukan sejarah dan pengorbanan Kekasih Allah itu? dari kecil lagi kita sudah dibesarkan dengan cerita-cerita pasal baginda, huhu betapa baik, mulia, tulus, jujur kekasih kita tu kan?...bila ingat balik cerita dan sumbangan baginda, betapa kecilnya saya di muka bumi ini, bila fikir generasi islam sekarang, dengan mudah jatuh ke arah yang salah, sedangkan besarnya sumbangan baginda kepada Islam, senang2 ja generasi yang meruntuhkan. Astagfirullah....sedangkan saat kemangkatan baginda, dia masih memikirkan umat dia, sedangkan kita? sy pun nda tau mw cakap apa...sebab sy pun insan yang selalu alpa..
tapi alpa2 sy pun, masih ada hati. :) sejak berkecimpung dalam hal2 internet2, facebook2..macam2 sy jumpa....tapi al…