Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2011

Harwanshah n i...

wee belum tidur lagi lah~~

Salam..

' menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagi ku saat ku harus bersabar dan trus bersabar ~~~'..
mau tunggu cuti raya haji, cuti hujung minggu...wuwuw malas bangun pagi bersiap g kuliah..tutorial..hish... belum tidur, tengah tunggu video interview habis download..besa broadband lambat memang dari dulu..klu bukan pasal assignment nda jua brabis ni menunggu....xpa sok kelas jam 10am..lambatkan? nda lah paling awal juga tu..sem lalu kelas paling awal jam 11 kali aa...emmm apa2 jaklah...

tayang tayang :P  tgh tunggu my bapa mau hantar g terminal balik kk...mintapujikan..:D

pdk Tuaran..mini kajian pasal keluarga yang 'ada kisah'...pertama kali pakai baju koprat..besar -.0..

ok sudah siap mendownload untuk hasmin dan saya :)
ok bai
gud nite :)


rambutku rambutmu~~

Salam...

rambutku rambutmu rambut ku rambutmu sama hitam tetapi selera tetapi selera kita berbeda menilai wanita memilih kekasih lain cara yang montok ku suka yang kurus kau suka ku tak suka orang bilang lain ladang lain belalang tentu saja lain orang lain kumisnya kulitku kulitmu kulitku kulitmu sama hitam yang tampan wajahku yang jelek wajahmu jangan marah.....

Kritik

Salam~~
okaipp.....mcm terasa mau update blog hari ni..sebab esok cuti, bukan tiada benda mau dibuat masa-masa sekarang ni...yalah haousemate pun p camping..tinggal kami bertiga jak lagi dalam rumah..alhamdulillah masih bertiga klu sorang macam mana? ngeri pun ada kali.....mentang mentang area sini ada nurse......teringat plak kisah movie sick nurse..nda cukup tu...bukan mau cakap semua nurse m********** berperangai begitu....agak tidak senonohlah kn kalau perempuan merokok...bukan kadang- kadang tapi tiap hari bgeng lagi tu..alahaiii...sudah tu d jendela dengan bangga lagi tu merokok.....rasanya nurse sinonim dengan kesihatan kn? tapi kenapa jg masih menggadaikan nyawa semata mata mau benda tu jak...kan masih banyak makanan lain...apa-apa pun jadi dengan wanita nurse tu..yg kasihan ibubpa dy......

bukan benda ni sepatut nya yg sy mw membisingkan diri....Hari ni:-
Naik bas..ada pempuan kin panas...sebab beg dy terlampau besar dan keras..beg sikut...dalam bus sy berdiri betul2 sebelah pak…

arghhhhhhh

bingung bingung..... pening buat assigment~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
ok bai

ketabahan..madu yang pahit

Cerita ini mengisahkan ketabahan seorang wanita. peringatan kepada pembaca, cerita ini boleh dikira panjang berbanding yang lain dan kami pasti sesiapa yang menghayati pasti akan menitis mata.

"Apabila hati terikat dengan Allah, kembalilah wanita dengan asal fitrah kejadiannya, menyejukkan hati dan menjadi perhiasan kepada dunia - si gadis dengan sifat sopan dan malu, anak yang taat kepada ibu bapa, isteri yang menyerahkan kasih sayang, kesetiaan dan ketaatan hanya pada suami."

Bait-bait kata itu aku tatapi dalam-dalam. Penuh penghayatan. Kata-kata yang dinukilkan dalam sebuah majalah yang ku baca. Alangkah indahnya jika aku bisa menjadi perhiasan dunia seperti yang dikatakan itu. Ku bulatkan tekad di hatiku. Aku ingin menjadi seorang gadis yang sopan, anak yang taat kepada ibu bapaku dan aku jua ingin menjadi seorang isteri yang menyerahkan kasih sayang, kesetiaan dan ketaatan hanya untuk suami, kerana Allah.

Menjadi seorang isteri....kepada insan yang disayangi.....idaman …

percaya padaku..

Aku tak tahu apa yang kurasakan
Dalam hatiku saat pertama kali
Lihat dirimu melihatmu

Seluruh tubuhku terpaku dan membisu
Detak jantungku berdetak tak menentu
Sepertinya aku tak ingin berlalu

[*]
Berikan cintamu juga sayangmu
Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku

[**]
Ku berikan cintaku juga sayangku
Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku

Saat ku tahu kau akan pergi jauh
Izinkan aku ‘tuk selalu menatimu
Untuk katakan ku ingin dirimu

Agar kau tahu betapa ku terlalu
Mencintaimu aku akan menunggu
Hingga dirimu kembali untukku

Back to [*][**]

Tolonglah aku bagaimana diriku
Ungkapkan itu rasa yang membelenggu
Dalam hatiku ku cinta padamu

Back to [*][**]

Back to [*]

http://musiklib.org/Ungu-Percaya_Padaku-Lirik_Lagu.htm

Adik tuan rumah...thank u..

Dapat no tfn dari tuan rumah...rasa macam masalah sdh mau selesai..perghhhh...
hari tu bertukar hp dengan adik tersayang...terus baaaanyaak no hp yang hilang...time mau call tuan rumah sewa hari tu..hilang..jadi nda jadi ni mau call..terus tu try test cuba minta dengan abg agen rumah tu..tapi ndak pula dy membalas...haishh..dalm hati..berfikir fikir berabis ni mau dapat no hp tuan rumah....ok

cara satu : p tempat management ua ni..mintak no hp pemilik...

cara dua : berabis menghantui agen tu..minta no hp

cara tiga : cari facebook tuan rumah tu...

antara tiga tiga ni...sy pilih cara tiga...nah search d fb ...keluar nama orang lain..tapi nama bapa nya tu sama seja..try buka profile dy...perah otak ingat rupa tuan rumah..flashback habis habisan...nasib baik muncul jua muka tuan rumah di fikiran...nah try add tuan rumah n adiknya...tapi tgk wall fb tuan rumah tu..mcm last buka fb masa bulan 3...nahh lagi masalah...inisiatif lain..add adik nya yg mcm aktif jak online....alhamdulillah nasib…

sepuluhhh

Salam,

hello oktober...antara bulan yang mencabar...insyaAllah dapat tangani dengan okk..

Sebenarnya~~ susah hati sangat sangat, sebab rasa macam banyak masalah yang dihadapi dan akan sy hadapi kemudian hari...oleh itu kan baik kalau sy sentiasa berfikiran positif..sungguh xda baik keadaan susah hati..
susah hati sebab

kira kira 13 buah assigment perlu kena selesai...
6 presentation
....

pening pening....midterm n final..len kali jak mw fikir.....(padahal tunggu cuti raya haji) haha....

sory kawan-kawan yang chat or msg sy n xda dilayani dengan baik..

ok bai..mau buat assignment~~~

wsalam...