Skip to main content

03092011...ternyata indah

salam

umur menjangkau 21 tahun 1 hari...perghh kirayou jua mau mengira umur...

sedang upload gambar, rajinkan? sebab sua berjanji dengan lala n gadie untuk upload ni malam..lambat memang lah sangat...kurang berupaya mo tunggu..tapi hentam jaklah...sedih banget nda dapat beraya dengan kawan-kawan bha...mo jemput datang rumah op kos sgt2 mau..tapi nun jauh disebalik bukit rumah open house hari tu..raya pertama...ehh komfom sorang pun nda da yg datang..pedalam...yup memang, mau rasa udara segar..p jak sana....bau tahi lenbu ataupun kambing..terserlah jua sana...hihi tapi serius, sejuk gila gila...best oo...


okay, disebabkan nda dapat beraya bersama, kami cdg kuar untuk ketemuan pada hari ini :) yeah...jompa jumpa..riuh yg amat..baru empat..klu campur yg lain2 lagi..gawat kali aa...mcm besa, tiada tempat jalan..masuk karaoke...karaoke yg bersih dari perkara-perkara x baik taw!! nyanyi nyanyi syok berlima org seja dalam tu......

nda tau lah kami nda gansau jua..dua tempat jak p, tapi sampai jam 5.30 plak...urmm agak lama berborak sakan yg tiada kuih raya di depan.....haha sy dapat nampak baju Alumni..hihiihi...

jalan jalan...tiba-tiba jumpa kawan yang lain lagi...tapi belum sempat beramah mesra..ada kereta dibelakang..cepat cepat lari...sempat salam dua orang ja..yg lain sy bye bye dari jauh.....huhu..tapi mereka sungguh comel....:)

sebenarnya mau membebel banyak baaaanyakk...tapi apakan daya, idea cukup terhad dewasa ini...



lala n utew....

tebalik plak...kami berempat




hahaha



gud nite




Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …