Skip to main content

rindu masa ini :)








serius!!..memang merindukan, baru jumpa pic pic ni kembali dalam disc....banyak gambar yang membuatkan sy rindu dgn zaman-zaman silam ni..wahh cam tua sdh..baru 21 okey..:D...but kualiti gambar2 di atas kurang okey..memang amik guna hp,,tapi berbaloilah bt senyum sendiri...:) 

Comments

apple said…
ada kasari gmbar tym d matupang^^
ayyu Hasmayyu said…
apple haha itu semestinya bh gadie..kah kah kah..baru jumpa bha tu

Popular posts from this blog

she is Ana Faraqien

hehe..betul kai tu sy punya tajuk...emm hentam sejalah kan....nah tujuan mo coret2 hari ini mw mmbalas persoalan yg tersebut, along sy jawab d blog sy aa.... :)))
ok 1, 2, 3 mulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-  *cemas*

1) Norfarhana Asyiqien
2)along, bolong, farhana, kak iqien(btl ka ni ejaan aa long??)
3) mamanya orang Bajau(semporna) bapanya Dusun( Himbaan)...sy ckp2 seja ni..hhihihi
4)ketinggian amat tinggilah.....time tingkatan satu, dylah yg paling tinggi....berat?? sy lupa suda ada bh tu dy cakap2..hihihi
5)yg penting cantik dan cerah..chinese look bha dy..
6)warna kegemaran dy..emmm teka jaklah...hitam, putih n merah...huhu kan...antaranya lah
7)haha..c along...ermm jgn cakaplah...tgk itu gambar2 dy....photographer...model lagi.....cita2nya yg lain sy nda tw...huhu
8)sy suka sal dy....kuat ketawa....bnyak....sy suka dy seadanya...:)
9)bnyak saya tahu pasal dy..hihihi bnyak jugalah....bnyak idea....jarang sama2..tapi cerita 6delta,walaupun setahun,sdh cukup untuk mw kenal dy siapa...:)) sy ba…

baguslah kalau begitu :)

assalamualaikum...
Agak lewat sekarang ni, alhamdulillah masih lagi bernafas...dapat khabar gembira pula bila bula buka facebook..iyalah, kawan selamat melahirkan anak...wah ibu muda :) sweet sgt2...x salah kan gembira di atas kegembiraan kawan sendiri....semoga dipermudah kan bagi beliau dan suaminya...aminn
Dan alhamdulillah juga bila buka Fb lama dapat event..dan dapat maklumat di university apartment 1 adanya bus ums :) wlupun x tau kesahihannya...tapi cukup menyenangkan hati..mulai sem depan kena blajar tinggal luar....berdiri di kaki sendiri: berdikari...sebab kami kena buang dari hostel free free..sebab banyak junior akan dibawa masuk ke u...naya jua kami..nasib baik banyak kawan kan...dan memandangkan sy nda sempat amik gambar...sy ambil inisiatif sendiri..iaitu..tadaaaa....
yeah..hasil dari google map...A- menunjukkan kawasan carian..

ahaa...comelnya tempat..sdh pegi hari tu :)
baru habis sahur dan subuh...kami melayari internet bersama ayahanda terchenta....dy mau tgk presiden Hu…

cepatnya line bb celcom..tiba - tiba jak

ngehhh....

assalamualaikum wbt, 
tiba tiba line celcom agak cepat pagi ni, bagus bagus, tapi mmg pun selalu pagi pagi line celcom mg cepat, tapi hari ni memang cepat semacam. Bosan nya hidup time cuti, tapi bila nda cuti, mengeluh jua, naa btllah ckp lec kesihatan mental sy, manusia nda pernah puas, sy nda pernah puas, jadi sy manusialah..hua hua hua..memang xda point sebenarnya mau update blog, tapi inilah benda yg sy fikir sekarang, ini jak...tiada benda lain~~ banyak benda sebenarnya yg dikesali, salah satu nda dapat hadir p majlis perkahwinan kakak c lala farhana, sebab nda ada kwn ni, nda maulah lowong lowong @bingung bingung seorang seorang...memang bosan bha..hehe...owh ya..sekarang marathon org mau kawin..tiap tiap hari ada, jadi sepa mau makan free..pigilah..siok bai tu~~
apa apa pun selamat menyambut Tadau Keamatan@ tadau tagazo do kaamatan..owh ya..ni benda selalu sy fikir..kadazan n dusun tu sama kh? sebab isi borang selalu, klu xda bangsa dusun, sy akan pilih kadazan,, abis …