Skip to main content

LAMA JUGA

assalamualaikum wbt...

yup, sdh lama nda update mana-mana, gila wey punya lambat line celcom di area pekan Ranau..sama jak line warna biru, loading pun lambat...sekarang sdh kira ok lah line, setelah sedikit lama meninggalkan alam maya, sekejap jak pun...tapi nda jua mau pengsan kalu nda online tau!! tu pun kena online juga, sebab mw update kaspersky, yg mulanya hijau bertukar p merah...sudah tu lappy pun bingung..adakah patut Dekstop n Taskbar icon bertukar p .lnk fomat..huiiii pening pening semalaman mencari jalan, akhirnya jumpa jalan, punya happy...keke sy carilah, alhamdulillah alhamdulillah, semua bertukar menjadi sediakala, dan x payah fikir mau p saaanaaa SS computer..


Comments

dydue A'eN said…
haiya... sy pn sda d nda bingung lagi laptop selepas mndpt jalan mcm mna mau fix.. nda pyg pg saaaaaana SS lg..ahaha.. astga..slow betul clcom
ayyu Hasmayyu said…
dydue A'eN iya bh...sama sama nda bngung..haha

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …