Skip to main content

cua kamu tengok ni....^^Nah nampk kah apa tu gambar d atas.....ah amat ketinggalan zaman sy tidak tahu apa2 pasal band-band di Sabah, baru tau ni.:)  dengar dengar KK fm..tiba-tiba dengar lagu best..kalau x silap sudah lima kali dengar dalam sagmen ampai-ampai krew oleh Dj Ramli dan c Felix Af..lucu gila ehh, senyum sorang sorang lah nampaknya selalu...kalau x buat apa2 time petang petang selalu dengar kkfm dari jam 4 sampai 8..tapi selalunya x sampai habis dengar, tapi sumpah lawak benar....jadi cari carilah lagu tu...weh sy teka jak tajuk lagunya tu..btl pula Keteguhan ku...muncul kumpulan The Ariez...cari punya cari, band sabah pula..indie gitu, best lah...vokalis dy tu bha..mata tu yang mahal..hihihi jatuh cinta sekejap..hihihi ok cukup jatuh cinta!!!...haha

ok ok cukuplah mencarut....kalau mau tau hal hal mereka yang lain, cua klik klik usik usik ni web :-
ni lagu lagu mereka yang baru siap sy dengar..oklah not bad..best jualah layan...lucu ni...just hahahahahahaha lah..ok bye..

Comments

bugiey Tahir said…
org mana kunun yue ni indieBand?? siok jua ka btol2??
ayyu Hasmayyu said…
bugiey Tahir uik siok bh bugiey..hehehe yg sy tw org sabah semua tu g...oklah lagu dorang...^^ bg sy lah..

Popular posts from this blog

Manusia Biasa

Sorylah sy pun manusia, kadangkala pandai meluat juga kadang2 walau pun cuba sedaya upaya endah ni perasaan.. Bgus lg sy menjauh dari libatkan diri. Saya sedaya upaya mengelak. Minta maaf..kc luah di blog pun cukuplah. Astagfirullah..

Insan Bernama Kekasih...Merinduinya~~~

assalamualaikum wbt..
esok hari apa? mm semestinya hari lahir kekasih kita iaitu nabi Muhammad SAW.. baginda merupakan Nabi kita yang terakhir, sumbangan dia yang tidak terhingga sehingga islam sampai ke hari ini. Alhamdulillah.. kita masih bertahan ;)..
Sebagai islam, kita mesti tahukan sejarah dan pengorbanan Kekasih Allah itu? dari kecil lagi kita sudah dibesarkan dengan cerita-cerita pasal baginda, huhu betapa baik, mulia, tulus, jujur kekasih kita tu kan?...bila ingat balik cerita dan sumbangan baginda, betapa kecilnya saya di muka bumi ini, bila fikir generasi islam sekarang, dengan mudah jatuh ke arah yang salah, sedangkan besarnya sumbangan baginda kepada Islam, senang2 ja generasi yang meruntuhkan. Astagfirullah....sedangkan saat kemangkatan baginda, dia masih memikirkan umat dia, sedangkan kita? sy pun nda tau mw cakap apa...sebab sy pun insan yang selalu alpa..
tapi alpa2 sy pun, masih ada hati. :) sejak berkecimpung dalam hal2 internet2, facebook2..macam2 sy jumpa....tapi al…

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …