Skip to main content

Mesej Dari dia *yg sy syg*

Dia cakap:

*Sy sayang  kamu bah ni ^^, 
*Belajar betul-betul di sana nanti tau, jangan buat benda yang tia bagus...
*baguslah kita sama-sama bersabar dulu walaupun tidak secepat mana yang kita kehendakitapi bersyukurlah   dengan keadaan yang ada, tetapi bersyukur dan sertai dengan usaha yang betul dan pasti penghujung adalah kejayaan, AWAS jangan lupa petujuk ALLAH dan hidayah dariNya.
*Doa **** sentiasa untuk kamu semoga berjaya yang penting usaha dan doa T.T
*kalau ko menyimpan benci seja tanpa mempunyai cara penyelesaian dengan baik berarti ko kalah dan sengsara menyimpan penyakit hati..
* jgn bmbang, **** disini baik-baik seja, tiada apa-apa juga, pandai juga ni jaga kesihatan.

owh no~~ sebenarnya sy sungguh bimbang, simpan mesej dia semua dalam hp..baca balik----

Comments

EB said…
Alhamdulillah....

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …