Skip to main content

Rumah Hantu? amat penat sekali(entry tanpa tujuan)

ayyu: farah, sy mw di tengah
farah: haha aku nda mw, aku mw ditengah juga..
ayyu: ee bg taw tu abg, bleh kh masuk 6org (padahal abg cina tu dengar pa sy cakap, sambil dy geleng2 kepala)
farah: nda boleh..haha

ayyu, aidah, farah, step, mala, joel...fina n akma nda dapt ikut, abis dorang bz...nah kami p rumah hantu di sekolah ekonomi, sempena APK lah..mula2 tu di luar tunggu orang siap ditakutkan..mmg mcm kin takut, tapi bila time kami yang masuk...soory good bye..dari awal sampai last, sy x berenti ketawa...lucu, hantunya pandai teriak, tapi selamba sja sy tengok..hahahahaha..pecah ketawa...mmg! sorry ya abg2 hantu, kami ni jenis ssh ditakutkan..kamu kali yg takut kami..kah3

ni kami sebelum ke rumah hantu..mw amik pic dalam rumah hantu..tapi sory mory, gelap, tu pasal jadi rumah lawak tu, sorry lagi, tia takut langsung~~~
 hehe ni pic dulu3..len2
owh no...jarak kaki~~ ada aku kisah?
nmpak tu selipar tandas..kemana saja sy pakai!!

saya dan c farah...suka ketawa

 saya ma step...comelkan kami..hihi
sya n step g...comel lagi..haha nmpak tu buku..rajinkan...

aidah....n step..hehe

wah mereka semua kwn kos mate sy, ada 5org g..tapi mereka amt bz pada ketika ini, kami jak yang begambar jak keja..mcm teda keja...xpa kami comel2 juga~~~ 

weh, sy habis final exam 12/05/2011..nah amt sy benci sekali, why kami lambat, yg lain 10/05...haiya, sudah tu susunan jadual amat tidak cantik....memenatkan otak jak...
jadual cantik:
ni jadual para2 psychologist sekalian~~~~~~
selasa 26/04/2011: Reasearch Method
selasa 26/04/2011: System and Theory
rabu 27/04/2011:  Personality and Individu Differences
Rabu 04/05/2011 : Pemikiran Politik
Khamis 05/05/2011 : Introduction to Social Devian
Khamis 12/05/2011: Penghantar Falsafah
n TITAS? eh kenapa teda dalam list jadual sy..matai takkan lambat habis lagi...

Ranau, i miss u~~ 

Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …