Skip to main content

My Girlfriend is a Gumiho

C gumiho yang ada 9 ekor musang...cmel!

taadaa~~~~ hehe lama nda mnyibuk di sini..wah 1 assigmnt oredi ni~~ x sabar habis..weh sebenarnya leh abis cepat, tapi napa last minit kena bg lg keja...owhhh tidak sungguh mnyebalkan...padahal tinggal 3minggu lagi kuliah berjalan..weh cepatlah masa berlalu..haiya kalau lah sy c doraemon, eh no3..x boleh kalau2, nda baik tauk *------* musim2 sekarang mmg bosan habis, sebab boleh lenggang kangkung p kelas sebab kami merupakan insan2 yang terpilih membentang awal dan kami amat suka membentang awal...kebaikan? dapat prepare awal untuk hal hal final *kalaulah* keburukan? ada risiko jua kena potong markah sebab orang orang awal ni tutor akan komen habis habis menyebabkan orang lain akan memperbetulkan kesalahan dorang..sebab x kena inform pun ma kami awal-awal..haiya..tapi diri ini sudah lega..^^

okay, sesungguhnya teda kaitan dengan tajuk entry, sebab sy pun nda tau mau letak apa jua di atas..tapi sekarang movie tu adalah muvie yang sy mau tengok sampai habis..wuwuw bru ep6 waa...best gila wa..
c gumiho ni pempuan cantik dari zaman dulu yang sangat paling ingin menjadi manusia dan jatuh cinta *hehe sekarang baru dapat tgk benda ni* sangat comel dan lucu..huhu ketawa satu orang...haha hoy hoy kita kawan...owh ya sedang ingin mencari lagu soundtrack movie ni..antara bnyak2 movie, ni kali yang merangsang sedikit deria maniac<-----hahahahaha....pandai2...comel2 amat suka benda ni ^^

huhu..bosan tauk..kelas sy sampai jam 10pm..ops..haha takkan pernah selagi i bergurukansir ahjiam...takkan pernah lah balik lambat...i suka u sir,,,hihihi antara yang terbest d ums..memahami keadaan kami...

mi ho & woongg
comel kan..hehe

bha menyambung tgk lu sy................................................................................................

p/s: amt x menyenangkan, orang masih tidur..ko sibuk2 bising dengan lagu2 ko..hormatlah orang..

Comments

Hanisah Anns said…
hahaha..sy suda tinguu..mau tau ending???
heheee...shin min ah ba tu pmpuan comel..n lee seung gi..lagu2 yg versi llki suma dia nyanyi..

kalo hujan tiba2 tym hari panas..dia nangis kunun kn..ahaha..mmg comel la ni crita..^^
ayyu Hasmayyu said…
hehe sdh abis tgk...sadih..tapi..kah3..blum abis..sy uda tgk ending...best...skg mw fokus hakimi n japan yg lain...haha

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …