Skip to main content

Bila Laman Sosial Jadi Kegilaan~~

hari ni hari jumaat..memandangkan esok xda klas...memang bosan~~
ok....bosan2 ni tiba2 sy jumpa beberapa social network laman sosial..wah..bru skg sy jumpa...haha selain Friendster, MySpace, Facebook dll...ada 3 laman sosial maybe yg kena buat oleh orang kita sendiri...haha adoi...klu ada rezeki, mgkin dorang bleh jadi jutawan mcm c mark pengasas Facebook..hehe mencuba nasibkan..apa salahnya....3 antara yg sy nmpk2 laman sosial local pnyalah...
di sini ada 3 social network yg sy nmpk2...la~~
link or website,,kmu carilah sendiri..taip2 d google or yahoo..kuar juga 2....haha klu x dapat..gtw lar...
kepada pengasas2 laman sosial y tersebut atau tidak menemui kejayaan ^^ hehe

Comments

Popular posts from this blog

SALAM 1 SYAWAL..AIDILFITRI

SALAM AIDILFITRI

Hanya pendapat saya semata-mata

asslamualaikum wbt

Buka-buka facebook ramai orang cakap sal bunuh diri, buka2 blog ramai juga orang cakap pasal bunuh diri, tengok-tengok komen, orang duk pandai-pandai bagi hukuman... masuk neraka lah, kau bodoh sebab bunuh diri, ceteknya akal dia...(sebenarnya disini sepa yang pendek akal) sendiri ingat sudahlah..kan?-_- bukannya dia dengar..sudahlah urusan dia dengan tuhan, siapalah kita kan mau cakap macam tu, kita yang masih hidup, beramal lah selagi ada masa, tidak mustahil orang terdekat kita ada juga buat macam tu nanti.. sanalah anda akan terdiam seribu bahasa bila sebelum tu anda banyak cakap hal orang..
banyak sebab orang bunuh diri sendiri atau bunuh diri orang lain, memang kita tahu bunuh diri tu salah dan dosa di sisi agama(memang salah!)..tapi siapa dalang dalam hal ni semua? bukan kita kah sendiri?..kes lain of coz syaitan yang terkutukkan..ketepikan syaitan tersebut~~~  kita fikir dulu, salah siapa? sy malas menuding jari kepada siapa-siapa, mungkin orang tu bunuh diri …